-->

26.10.2006

Harmaata arkea

Plääh. Ei oo fiilistä oikeen mihkään. Viikonloppuna täydensin jo pari vuotta sitten tekemääni liituraitajakkupukua toisilla housuilla ja liivillä. Tosin viime viikosta asti jatkuneen plääh-olotilan takia sain ommelluks liiviin napinlävet ja napit vasta tänään. Mutta eisevväliä, koska mä en tuu koskaan tota liiviä käyttämään. Ois vaan pitänyy uskoo siihen ekaan aavistukseen, että liivi ei sovi mun kropalle. Se ei nimittäin sovi. Uskokaa pois. Ei viitti ees laittaa kunnollista kuvaa, tää vilautus saa riittää.


Onneks sentään housut on hyvät. Tein tosiaan jakun ja yhdet housut jo kaks vuotta sitten, mutta viime keväänä Fabrissossa oli samaa kangasta poistoalessa 2 e/metri, joten ostin sitä sitten reilusti varastoon, se kun on kuitenkin ihan hyvää villasekoitekangasta. Kangasta olis vielä hameeseenkin, mutta nyt ei ompelu huvita yhtään. Neulerintamallakin on hiljaista. Melko harmaata puurtamista tää elämä on tällä hetkellä, samaa sävyä ku tää jakkupukukin. Ei huvita, ei kiinnosta, ei suju.


Jotain hyvää sentään: Picasa on ihana! Kiitos vinkistä ja suosittelusta, Susanna ja Tarja! :) Pienellä käsittelyllä tän postauksen synkästä sukkakuvasta tuli paljon värikkäämpi. (Paitsi ettei Blogger antanutkaan mun lisätä paranneltua kuvaa nyt. Yllätys. Teen sen joskus toiste.) Väriä tässä kyllä kaivataankin, ennenku menee ihan käpy tähän arkeen. Tulis ees sitä lunta. Hmph.

4 kommenttia:

 1. Hieno jakkupuku!

  Hyvä että Picasasta on apua. Mä tykkään siitä kovasti, vaikkakaan en ole jaksanut perehtyä oikein kunnolla kaikkiin juttuihin.

  Jos lohduttaa, niin mulla onihan samat fiilikset nyt, ei huvita, ei kiinnosta, ei suju :/ . Joskus tällaista, mut kyllä se siitä eiks niin!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon Vilma!! Olet voittanut:))) (Vieraile blogissani, niin näät)

  Kiva on jakkupuku...

  VastaaPoista
 3. tänne pitäis sataa lunta huomenna :)

  ja ihan älyttömän hieno toi jakkupuku, ei mitenkään huomais itsetehdyksi!

  VastaaPoista
 4. Jakkupuku on kyllä ihan käyttökelpoinen, onneks ei kuitenkaan tartte tepastella noissa aikuisten vaatteissa ihan joka päivä. :)

  Fiilikset parani huomattavasti arpajaisvoiton myötä, kiva alku viikonlopulle! :D Ja täälläkin on tullu yön aikana luntaa, jipii!!! :D

  VastaaPoista