-->

2.6.2006

Vihdoinkin!


Siinä se nyt seisoo, kauan odotettu ruskea kukkalaukku kahvoineen kaikkineen. :) Päädyin eilisellä kaupunkikierroksella ostamaan rottinkikahvojen sijasta bambuiset, kun en jaksanu alkaa ravata lakan perässä. Kaipa noi bambuiset sopii ihan hyvin, ainakin ne on oikeen kokoiset (halkaisija 15 cm). Edelleen harmittaa, etten saanu niitä haluamiani tummanruskeita pyöreitä puukahvoja, hmph. Jotenkin meni ihan into ja hohto laukun viimeistelystä, kun tiesi, ettei siitä tuu just sellainen kuin oisin halunnut. No, tulipahan tehtyä kuitenkin. Ja onhan se söötti noinkin. :)

Jostain syystä mä oon tykästynyt laukkumaskotteihin ja -koristeisiin, joten tähänkin kehittelin kaksi eri vaihtoehtoa. Noi puuhelmet kyllä sykäyttää enemmän, joten rusetti saa jäädä odottelemaan parempia aikoja.

Laukussa on kaksi vuoria. Kukkaverkon välistä näkyy tummempi satiini, josta laitoin ulospäin sen himmeämmän nurjan puolen, kun kiiltävä puoli läikkyi valossa jotenkin liikaa. Sisempi vuori on ihan tavallista vuorikangasta, ja niiden välissä on vanulevyä. Se tuo sopivasti runsautta ja tukevuutta laukkuun ja pitää laukun paremmin ryhdissä. En ommellut vuoriin kännykkätaskua, vaan ajattelin virkata erillisen pussukan, johon kännykkä mahtuu. Ja se sit samalla lailla nauhalla kiinni vuorin sivusaumaan kuin avainnauhakin.


Tässä vielä laukku helmikoristeineen. Laukku on paljon kivempi luonnossa, mutta jostain syystä mä en onnistu saamaan siitä tarpeeks hyviä kuvia. Toivottavasti näistä nyt näkyy tärkeimmät. Jos onnistun näpsimään parempia otoksia, niin laitan niitä sit näkyviin. Siihen asti on tyytyminen näihin. :)

21 kommenttia:

  1. Oikea klassinen kaunotar!

    VastaaPoista
  2. Tuo kyllä kelpaisi mihin vaan. Se on UPEA. Ja noi helmet on hyvä valinta.

    VastaaPoista
  3. Herrrkullinen =)

    Voihan noiden kahvojen ympäri virkata tuolla ruskealla langalla jotain piilosilmukoita/ketjusilmukoita, jos haluaa tumman ruskeat kahvat... En ole kokeillut, joten tiedä sitten lopputuloksen näyttävyydestä.

    VastaaPoista
  4. Kiits kiits!

    Marja: mä kokeilin ennen näiden kahvojen ostamista just tuolla lailla renkaan ympärille virkattujen kahvojen toimivuutta, enkä oikein tykänny niistä tässä tapauksessa. Bambukahvat saa nyt luvan kelvata tuollaisinaan! :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana laukku! Se on TODELLA hieno!

    VastaaPoista
  6. Onpa hieno laukku. Ja helmikoristelu on ihana!

    VastaaPoista
  7. Aivan älyttömän ihana siitä sitten tulikin kuten arvata saattoi:D Oot kyllä ihan mestari tekemään nättejä laukkuja.

    VastaaPoista
  8. Todella kaunis, kahvat sopivat siihen ihan täydellisesti!

    VastaaPoista
  9. tosi kaunis! minunkin mielestä kahvat (ja helmet)sopii tuohon hyvin, ehkä jopa paremmin kuin tumman ruskeat olisi sopineet. vieläkö on tulossa lisää ihania laukkuja?

    VastaaPoista
  10. Siis aivan IHQ jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  11. Tuli ihan mahtavan näköinen. Miltäköhän se sitten näyttää livenä, kun näinkin on niin upea!

    VastaaPoista
  12. Ooooooooooh! Ihana, ihana, ihana.

    VastaaPoista
  13. KAUNIS! Kyllä sun nyt tarvii valita huomiset vaatteet niin että nään laukun tositoimissa.

    VastaaPoista
  14. Kaunotar tuo laukku, ihana!

    VastaaPoista
  15. Tyyli veska. Hyvä ruskean sävy. Mun mielestä puuhelmimaskotti ja ei-tummanruskeat, luonnonväriset kahvat jatkavat kukkapinnan orgaanista ilmettä mukavasti.

    Jään mielenkiinnolla odottamaan sun seuraavaa laukkuprojektia:)

    VastaaPoista
  16. Kiitos kaikille! :) Mulla on nyt joku omituinen laukkukuume, joten voi olla, että vielä pari laukkua tulee tehtyä. Oliivinvihreä banaanivenelaukku on enää vuoria vailla, joten siitä kuvia seuraavaksi.

    Mutta enköhän mä taas pian tee jotain muutakin, ettei tää muuttuis ihan pelkäks laukkublogiksi. :D

    VastaaPoista
  17. saako udella mistä ostit nuo kahvat? hajotin toisen omani ja olisin uutta paria vailla :D

    VastaaPoista
  18. Kahvat on Harrasteesta Tampereelta. Noita bambukahvoja oli siellä näiden 15 cm lisäksi myös isompia, oisko niiden halkaisija ollut 17 cm tai jotain sinne päin.

    VastaaPoista
  19. Oih! Onnea onnea onnea!!!!! Sanoinhan minä, että sinä sen laukun vielä kesyttäisit!!!!!!!!!!!!! Ja kuten joku jo sanoikin, voit aina virkata niiden kahvojen ympärille. Älä kysy miten, minä en tiedä mitään virkkaamisesta. Mutta anna mennä niiden laukkujen kanssa, jos kerran ne vetävät sinua kuin magneetti puoleensa. Minä kyllä jaksan katsella. Miten olisi seuraavaksi..sanotaan vaikka mustikansininen laukku?

    VastaaPoista