-->

9.9.2007

Tesoros españoles

Kävin pyrähtämässä Barcelonassa työn merkeissä, ja poimin mukaan muutamia aarteita: ihan huiput modernit city-reinot, edullisia puisia nappeja sekä reilun kokoisen puisen vanhan laatikon. Siitä tulee pyöröpuikkojen ja muiden tilaa vievien neulomistarpeiden koti, hyvä kaveri keväällä hankitulle sukkapuikkolaatikolle. Myyjä väitti laatikon olevan auténtico, hyvin vanhaa aitoa antiikkia. Njoo, kaipa tuolla jokunen vuosikymmen ikää on, mutta tuskin se muuten sen kummempaa arvotavaraa on, hintakin kun oli varsin edullinen. Mä kuitenkin tykästyin laatikkoon heti, ja se vaikuttaa sopivan aiottuun tehtäväänsä oivallisesti, iästä viis.

Matkaneulomuksena mulla oli sukankudin, joka tosin eteni vain lentomatkoilla. Sain salakuljetettua metalliset minipyöröt turvatarkastusten läpi, niin ei tarvinnut taiteilla 2,0 millin bambupyöröillä (joo, mä elän riskirajoilla, varsinainen rebel ja renegade... :D) Sukasta ei sen enempää asiaa, koska se taitaa mennä purkuun. Ei pitäis alkaa säätään omiaan kymmenen kilometrin korkeudessa, siitä kun ei välttämättä seuraa hyvää. MOT.

Kotiin palatessa mua odotti iloinen yllätys, nimittäin kaksi vyyhteä tummanturkoosia Pirtin Kehräämön Haukku-koirankarvalankaa. TuijaM tarjoutui adoptoimaan mulle sopimattoman pitsineuleliivin, ja vastineeksi sain nämä erikoisuudet. Täytyy sanoa että mä kyllä mielestäni voitin tässä vaihtokaupassa. ;) Lanka on todella pehmeän ja lämpöisen tuntuista, näistä vois tehä korvikkeet oman koiran puuttumiselle vaikka sukkien muodossa. Koska langassa on puolet lampaanvillaa, niin sittenhän mulla olis lammaskoira jaloissa pyörimässä, eikö. :P

18 kommenttia:

  1. Koirankarvalankaa! Kaikkea sitä...

    VastaaPoista
  2. Oi se on ihanaa se koirankarvalanka... hipelöin sitä messuilla....
    Ja hienon laatikonkin olet löytänyt!

    VastaaPoista
  3. Markka: Merilevästä ja soijasta valmistettujen lankojen rinnalla koirankarva tuntuu kyllä jo ihan arkiselta langan raaka-aineelta. ;)

    Satu U: Pehmeää se on, oikein paijattavaa lankaa. Laatikko on ihan perfect, sain just muutettua kaikki pyöröpuikkoni sinne ja hyvin mahtuu. Nättikin se on, niin ettei sitä ole pakko piilottaa kaapin perukoille pois katseilta.

    VastaaPoista
  4. Mä arvasin että sä olit reissussa kun näin että olit kommentoinut johonkin ilman ääkkösiä :)
    Upean väristä lankaa sait!

    VastaaPoista
  5. Kate: Espanjalaisissakin näppiksissä toki on noi ääkköspisteet, mut en mä jaksanu alkaa koko aikaa säätään niiden kanssa, kiirettäkin piti.

    Lanka on kyllä herkkua. Pitäis varmaan ottaa puikoillekin jossain vaiheessa, ettei varpaat palele ilmojen viiletessä. :)

    VastaaPoista
  6. Lammaskoira, vai koirankarvalammas... Sininen lanka on kivan väristä. Puunapit on hauskan rustiikkisia, ostelisin kanssa, jos vastaan tulisi.

    VastaaPoista
  7. Aikamoinen anarkisti, puikot lentokoneessa! Mitäs seuraavaksi? ;D

    VastaaPoista
  8. Melkoisia ihanuuksia!

    Voin paljastaa, että eräskin Tampereen terroristisolun jäsen pääsi kesällä koneeseen Fiskarsin kynsisaksien kanssa...

    VastaaPoista
  9. Uuh! Ihana poksi! Toivottavasti oli muutenkin antoisa matka :)

    VastaaPoista
  10. Me molemmat koemme voittaneemme..joten, tämä oli mahtava kauppa! Liivi oli ylläni lankaostoksilla Asadonin Aarteita-kaupassa ja parissa kyläpaikassa, arvaas vaan onko sitä ihasteltu. Pidän siitä todella paljon. Ja värjään vasta jos iskee tahra.
    Jos tekemisen pula yllättää, tee mulle toinen samanmoinen. =)

    VastaaPoista
  11. Raglana: Nuo napperoiset on kyllä ihania, halkaisijaltaan n. 3 cm. Pinta on himmeän hohtava ja tuntuu käteen suloisen sileältä.

    Hintakin oli vain 0,30 e/kpl, joten pitihän niitä ostaa varastoon sopivaa käyttökohdetta odottelemaan.

    Soile: Joo, mä alan tosiaan olla vaarallinen kansakunnan henkisen selkärannan kannalta, se rappeutunut nikama. Mihin tämä maailma onkaan menossa. :D

    Johanna: Fiskars ja Addi, siinäpä merkit joilla saa suurenkin lentoyhtiön vapisemaan kauhusta. :D

    Jatta: Matka oli töitä täynnä, tuskin muuta ehti tehäkään. :/ Ihana olla kotona, ei taho kauas pois pitkään aikaan!

    TuijaM: No hyvä jos siltä tuntuu sinustakin, mä ainakin olen hirmu tyytyväinen! En ihan heti kyllä ala toista liiviä tekemään, kun ekasta jäi vähän hapan fiilis. :)

    VastaaPoista
  12. voi mitkä kengät!! ihanat ihanat ihanat! t.henkilö, joka ei koskaan pääse suomen rajojen ulkopuolelle

    VastaaPoista
  13. Heipsan! Tulin kiittämään mainiosta Sagittaria-huivin ohjeesta. Ohje oli selkeä ja malli ihana! Kiitän.

    VastaaPoista
  14. Mursuliina: Eikö ookin! Ja on vielä mukavat jalassa, ihan täydelliset kaikin puolin. Jei! :)

    Ihanasonja: Olepa hyvä, kiva että tykkäsit!

    VastaaPoista
  15. Herkun näköinen laatikko, ja etenkin nuo langat tuolla sisällä. :)

    VastaaPoista
  16. Juu, se Roberts Coffeehan se.

    Onpa muuten ihania nappeja tuol alempana.

    VastaaPoista
  17. Pauliina: Kiitos varmistuksesta! :)

    VastaaPoista