-->

4.6.2007

Tampereen KIP 9.6.2007

Tampereen neuletapaamisissa on mietiskelty hyvä paikkaa KIP-päivän julkineulonnalle ja päädyttiin jälleen Tammerkosken maisemiin, kuten viime vuonnakin. Paikaksi valikoitui kuitenkin tällä kertaa sillan toisella puolella oleva Tampereen Matkailutoimiston ja Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkarannan välinen pengerrys. Yksinkertaisin suunnistusvinkki on tulla Hotelli Ilveksen eteen ja lähteä laskeutumaan kohti Tammerkoskea; oikealla näet jo pengerryksen ja kahdentoista jälkeen varmasti jo joukon neulojia. Paikka on merkitty karttaan punaisella rastilla. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita julkineulomaan yhdessä!

Mitä: Tampereen KIP-tapaaminen (KIP = Knit in Public Day, neulo julkisesti -päivä).
Missä: Tampereen Matkailutoimiston ja Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkarannan välisellä pengerryksellä (kartassa X).
Milloin: lauantaina 9.6.2007 klo 12 alkaen niin kauan kuin intoa ja väkeä riittää.
Kuka: kuka tahansa, jolla pysyvät neulepuikot kädessä (tai joka haluaa opetella:D); kaikki ikään, sukupuoleen ja bloggaamiseen katsomatta ovat tervetulleita! :)

6 kommenttia:

 1. Satun olemaan viikonlopun Tampereella, ja olen elätellyt KIP-toiveita. Saattaa kyllä olla että jumitun julkineulomaan Tampere-taloon, mutta kiitos paikkainfosta! Nyt ainakin tiedän minne kannattaisi tulla.

  VastaaPoista
 2. Kiitsa :) Siellä siis.. toivotaan ilmoja!

  VastaaPoista
 3. Tää kiittäis kans lämpimästi fiksusti hoidetusta ilmoomisesta, *niks* kuului niiauksesta :D

  VastaaPoista
 4. Maijamirjami: Mukaan vaan jos aikataulu antaa periksi, olis mukava tavata! :)

  Jatta: Oi kun oliskin tämmöinen ilma kuin tänään! Olis neuleet ihan aurnkorasvassa, mutta se ny mitään haittaa, jos aurinko hymyilee ja on lämmin olla. ;)

  Laura Koo: Kiitos kiittämisestä! :) mulla kun on muutenkin suuri suu ja kantava ääni niin voin ihan hyvin toimia tässäkin asiassa äänekkäänä huutelijana. :D

  VastaaPoista
 5. Täällä on kanssa yks joka saattaapi käydä neuloskelemassa lauantaina.

  VastaaPoista
 6. Hei jee, kivaa! Nähdään lauantaina! :)

  VastaaPoista