-->

5.12.2007

Sitä on liikkeellä...

...Vihervaara-kuumetta meinaan. Täälläkin on puikoilla Tikrun loistava huppariohje, tosin punaisena vetoketjuversiona. Ohje on vallan mainio ja vastineeksi siitä jossain päin maailmaa annetaan HIV/aids-valistusta.

Vihervaara in progress

Täällä päin Suomea on liikkeellä suurisuuntaista vatsan- ja suolistonpuhdistusta, ja ihan ilman tilausta tai tarvetta. Mä olen valitettavasti myös kaatunut tautivuoteelle, vaikka en viime päivinä olekaan Nokialla tai Tampere-talossa vieraillut. Mikälie virus jostain tarttunut hihaan. Olo on sen verran voipunut ettei neulomisestakaan tule mitään.

Onneks voin sentään vilutuskohtauksen sattuessa käpertyä lämpimiin lankavyyhteihin, niitä kun on lyhyen ajan sisällä tullut hankittua lähemmäs kolme kiloa lisää uusia projekteja varten. (On tullut katottua jonkun verran Tankki täyteen -sarjaa DVD:ltä, oiskohan sieltä huomaamatta tarttunut meikäläiseen lisää Sulo Vilénin elämänaatetta: kun sai niin halvalla... :P) Kun nyt vaan pääsis äkkiä takas neulomiskuntoon. Tällä hetkellä ei pysty kykeneen mihinkään. Päh.

13 kommenttia:

 1. No voi pöh, toivottavasti tauti helpottaa pian!
  Näyttää ihanalta tuo takki. Jään odottelemaan kuvia valmiista takista sulta ja Jatalta.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista ja neulekunnon läytämistä!
  Ihanan punaselta näyttää "punavaara" :)

  VastaaPoista
 3. Kate: Kiitän sympatiasta, olo alkaa onneks jo pikkuhiljaa kohentua (pystyy jo istumaan koneella).

  Jatta saa kyllä Pinkuvaaransa ensin valmiiksi, koska mulla on vartalo-osa vasta alussa. Ihana ohje kuitenkin, en malta odottaa oman valmistumista!

  Perhoneito: Harmittaa kun ei pysty sohvalla makaamisen ja telkkarin katsomisen ohessa neulomaan. Menee hyvää aikaa hukkaan. :) No, onhan tässä vielä itsenäisyyspäivä ja mulla on perjantaikin lomaa. Ehkä siis ehdin ottaa vahingon takaisin ja operaatio Punavaara etenee. ;)

  VastaaPoista
 4. auts. tulee niin elävästi mieleen kun ite sain vedestä jonkun pöpön raisioissa joskus 99 tai jotain..urgh.. mutta, ihanalta näyttää neulomus, punaista..aah.. :)

  VastaaPoista
 5. Paranemisia! Kivalta näyttää puolukkavaaran alku.

  VastaaPoista
 6. Kaunis takki tulossa! Minä katselin tänä syksynä flunssaa potiessani puolestani Reinikaiset läpi. Siitä oli se seuraus, että meillä tarjottiin toivuttuani täytettyjä munakoisoja. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana takki sinulla tulossa.
  Täälläkin päin yksi tauti ohitse menossa, kun uusi jo kyntensä näutti. Mutta, kun kuume ei nouse, niin töitä on tehtävä puolikuntoisena.
  (P.S. Sulo Vilenistä tuli mieleen meidän naapuri,Sulo Wilman, joka kävi kesäisin tuossa lähitorpassa, mutta on myynyt sen nyt. Saas nähdä millainen Sulo siihen sitten muuttaa.)

  VastaaPoista
 8. Voi :( Paranemisia sinne! Ja muista mennä lääkäriin ajoissa jos ei tuosta tokene! *rutistus*

  VastaaPoista
 9. Vilma: Jaahas, mä pysyn sitten kaukana Raisiostakin. :P Ei vaineskaan, tää mun tautini on onneks jotain muuta kuin ruoka- tai vesijohtoperäistä. Kurjaa silti.

  Pikkumyy: Oi loistava nimiehdotus! Mä olenkin miettinyt, että mikä -vaara tää punainen nyt sitten onkaan. Puolukkavaara kuulostaa sopivan kirpeältä. :)

  Maartsi: Reinikainen on ihan paras! Meillä alkaa tänään toinen katselukierros kyseisen konstaapelin seikkailuita. Can't get enough. :)

  Antika sattuu olemaan parinsadan metrin päättä meiltä, niin että me mennään ehkä suoraan sinne musakalle, jos semmoinen halu Reinikaisen katsomisen myötä yltyy. :D

  Merja: No ilmankos musta tuntuu että mulla on nykyään aina vain useammin joku Sulo mukana: sehän on se teidän entinen napuri ja melkein mun kaima! :D

  Parantumisia sinnekin päin, tautikierre on kyllä kamalaa. Mulla ei ole ollut ollenkaan kuumetta, mutta olo on silti ollut aivan kamala. En kyllä olisi voinut mennä töihin, voi sua raukkaa! Toivottavasti pääset pian taas terveiden kirjoihin.

  Jatta: Jup, olin eilen tutkittavana. Näytteiden ja muun perusteella epäilivät umpparia, mutta onneks ei ollut.

  Vanhempi tiukanoloinen lääkärisetä kyseli kaikki mahdolliset taudinaiheuttajat, viimeiseksi tiukasti kulmiensa alta tuijottaen: "eikä vatsakivut johdu varmasti viinan juomisesta?" :D :D :D Taisin näyttää melko elähtäneeltä kolmen päivän sairastamisen jälkeen, ilman meikkiä ja hiukset kasvoilla roikkuen, toppatakissa ja pipo päässä. Ei mikään kamelianaisen kopio siis. ;D

  Nyt on jo parempi olo, pystyn jo neulomaankin. Jeee! :)

  VastaaPoista
 10. Pipinä on kurja olla. Mustaherukkamehua nassuun ja massuun. Suklaatakin voi varmuuden vuoksi napsia :)

  VastaaPoista
 11. Soile: Suklaata ehdottomasti, ja voisko sitä mustaherukkaa ottaa vaikka jäätelön muodossa? :) Kohta pääsen anoppilaan valmiiseen pöytään herkkuja nauttimaan, onneks masu on jo vastaanottavaisempi kuin alkuviikosta.

  VastaaPoista
 12. Täällä flunssan kourissa. Toivottavasti kaikki pipeilevät paranevat pian. Ja varsinkin siellä nokialla pöpön saaneet!

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti tauti helpottaa pian!
  Mie olen samaa mieltä; sairastaessa menee hyvää aikaa hukkaan, varsinkin jos on just niin kipeä ettei edes lukea jaksa.

  Kivalle näyttää Punavaaran alku :)

  VastaaPoista