-->

2.9.2009

Kiitos ja kippis!

Olis taas aika vilauttaa korupajan tuotoksia. Juu juu, tiedetään, että Etsy-putiikki on ollut viime ajat melko tyhjänä. Sitäkin enemmän on hopeaa ja helmiä virrannut kesän mittaan Minguun, Tampereen taidemuseoon ja erilaisiin tilaustöihin. Nyt alkaa olla materiaalista huutava pula, niin että kaikki ylimääräisistä hopealusikoista eroon haluavat ilmoittautukoot niin tehdään kauppaa!(sisainen.villapaita (a) netti.fi)

Waterlily brooches

Nyt kuitenkin ehdin vihdoin täydentää myös Etsy-putiikin tarjontaa. Lumme-perheessä on uusia tulokkaita, kun sain viimeinkin hopeisia rintakorumekanismeja. Saman tien syntyi pieni parvi Lumme-rintakoruja, joista suurin on omaan käyttööni, sillä sen hopeapitoisuus on 813, eikä tuolle pitoisuudelle enää myönnetä leimoja. Koska korussa on hopeaa yli 10 grammaa, siinä pitää olla nimi- ja pitoisuusleimat jos sen aikoo myydä. Siispä voin itsekkäästi pitää tämän itselläni ja annoin sen identtisen kaksosen Jatalle opintojenaloittamislahjana. Meillä kun on muutenkin joissain asioissa pelottavan samanlainen maku, niin että ihan hyvin voidaan olla samiksia tässäkin. :P

Black Waterlily brooch

Pienemmät rintakorut sen sijaan ovat myynnissä Etsyssä, myös tämä musta Lumme. Lusikkapesä kun vinksahti jo sahausvaiheessa epämuodoksi, ja juottaessa onnistuin vahingossa skrymppaamaan pintaa rutuille. Upsistakeikkaa ja ohoh. :P No, koska siitä ei olisi saanut kiiltävää ja siloista enää millään, niin päätin maksimoida kurjuuden: raaputin, taoin ja hioin pintaan lisää muhkuroita ja lopulta patinoin korun mustanpuhuvaksi. Eikös ex-Innon Markokin aina jaarittanut, että korosta sitä, mitä et voi piilottaa? ;)

Viattomien valkeiden helmien sijaan koru sai sydämeensä synkissä sävyissä hohtelevia peacock-sävyisiä makeanvedenhelmiä. Korussa on särmää ja synkkyyttä, joka vetoaa minuun kovasti noiden puhtaana hohtavien siskojensa rinnalla. Monesti juuri ne pienet virheet ovatkin kiinnostavimpia yksityiskohtia, myös ihmisessä.

Lusikkakorujen perusmallien lisäksi meikäläisen pajalta ilmestyy välillä myös uniikkeja yksilöitä. Tällä kertaa intouduin tekemään rannekoruja yksittäisistä lusikanvarsista. Korujen muotokieli ja helmien värit on valittu kunkin lusikanvarren aiheen viitoittamina:

Rose bracelet

Ruusuvartisen lusikan helmet ovat hennon vaaleanpunaisia kuin pienet ruusunnuput...

Bellflower bracelet

...ajan patinoima kellokukka-aiheinen varsi sai seurakseen veteenvaletun hopeisen kukan ja sterling-hopeiset korunosat saivat tumman patinoidun pinnan...

Bracelet with green pearls and silver pearls

...pallo- ja kiehkurakuvioinen varsi täydentyi pyöreillä helmillä ja palloketjulla...

Bracelet with white pearls

...ja suoralinjainen pelkistetty lusikanvarsi ei muuta tarvinnut kuin valkoisia helmiä hopearenkaiden kehystäminä. En oikein raaskisi luopua näistäkään koruista, mutta kaipa ne oman korulippaan rajatkin joskus tulevat vastaan. Väittävät, ettei kaikkea muka voi pitää itse. Sääli. :)

Koruinnostukseni siis jatkuu, ja kun yrityksen perustamiskustannuksilta ja materiaalikuluilta alkaa jo jäädä jotain ylikin, niin myös verottaja kiittää (41 prosentin verran joka kerta, huoh). Ei tällä siis rikastumaan pääse eikä tuntipalkoillekaan, mutta ainakin voin harrastaa hopeaa ja helmiä hyvillä mielin: ilman yritystä ja sen myyntitoimintaa en voisi toteuttaa ideoitani tässä mittakaavassa hukkumatta koruihin ja laskuihin. Kiitollisena kohotan maljan kaikille teille, jotka korujani hankitte, kehutte ja kannustatte jatkamaan; kippis ja tusina lentosuukkoja jokaiselle!!! <3 br="">
Time to celebrate!

Kiitokseksi ja yritykseni tulevaa puolivuotispäivää juhlistaakseni onkin syytä julistaa arvonta, jossa palkintona on, kuinka ollakaan, jotain hopeista. :) Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen 20.9.2009 klo 23.59 mennessä. Sillä välin minä siemailen lasillisen tai pari kuohuvaa ja suloisen vaaleanpunaista juomaa... ;)

Just showcasing some new pieces of jewelry made in my little shop. It's been a real pleasure to make silver jewelry, and turning it into a business last spring has given me more chances to try new techniques, materials and nourish my creativity in every way. To thank all of you who have spurred me on I'm holding a blog raffle. The winner gets (surprise surprise) something silvery... :) You can enter the raffle by leaving a comment to this post by 20.9.2009, before midnight. Meanwhile I'll be enjoying a glass or two of something sparkly and pink... ;)

283 kommenttia:

  1. Vautsi mitä ihanuuksia olet taas tehnyt, mun ehdoton lemppari on tuo rannekoru jossa on pallo- ja kiehkurakuvioinen lusikanvarsi. Ja arvontaankin tietysti osallistun. :)

    VastaaPoista
  2. Korusi ovat niin kauniita. Minun mieleeni oli erityisesti tämän postauksen rannekoru missä on vihreitä helmiä!

    Arvontaan haluan toki osallistua :)

    VastaaPoista
  3. Ihan posketonta osaamista. Etenkin musta lumme on mahtava siloisten sisartensa seassa. Jotain tällaista jos voittaisi.. :)

    VastaaPoista
  4. Jälleen kauniita koruja:)

    Onnea ja menestystä tulevaan!

    VastaaPoista
  5. Voi ihanuus mitä koruja!Olet tosi taitava!lempparini oli tuo rannekoru vihreillä helmillä.
    Toivottavasti arpaonni suosisi:)
    Maaria

    VastaaPoista
  6. Korusi ovat upeita! Arvontaan minäkin mukaan!

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihania koruja!!!

    VastaaPoista
  8. Jipii, arvonta! Kauniita koruja ja ihan oman makuni mukaisia... pitääkin vierailla Etsy-putiikissa. Mulla on hopealusikat jokapäiväisessä arkikäytössä, koska ne on vaan niin ihania ja juhlia on ihan liian harvoin.

    VastaaPoista
  9. Aivan mahtavan hienoja, ihania, herkkiä koruja! Toinen toistaan kauniimpia! Sanat eivät edes riitä kuvailemaan... Kadehdittavaa osaamista ja innovaatiota! WAU!

    VastaaPoista
  10. Ihania koruja taas.. :) Ja arvontaan mukaan tietty :D!

    VastaaPoista
  11. Kauniita koruja ja hyviä oivalluksia materiaalien suhteen. Tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  12. Arpaonneni on aina surkea mutta tuollaisten ihanuuksien takia kannatta yrittää :)
    Ruusuinen lusikkaranneke on erityisen kaunis...

    VastaaPoista
  13. Vihreähelminen rannekoru oli kaunein. Säntäsin heti Etsyyn, vaan sepä oli jo myyty. Nyt lohdutan itseäni kuvittelemalla, että se ei olisi yltänyt pullean ranteeni ympäri...

    VastaaPoista
  14. Pidän todella paljon tyylistäsi ja ideoistasi! Oli hauska "yllätys" bongata korujasi myös MeNaisten sivuilta. Mainitsit kyllä blogissakin asiasta, mutta kerkesin selailemaan kesän lehtiä vasta nyt syksyn puolella ja olin tyystin unohtanut asian :) Siellä sitten tuli vastaan kovin tutun näköisiä koruja.

    VastaaPoista
  15. Sulla on kyllä taito hyppysissä. Korut ovat tosi kauniita, ja minua kovasti kiehtoo että käytät ainakin osittain kierrätystavaraa :)

    VastaaPoista
  16. Kauniita töitä!Oli herkkua silmälle niitä ihailla ja huokailla, että joku osaa noita ihanuuksia tehdä.

    Johanna P

    VastaaPoista
  17. your jewerly is exquisite!

    VastaaPoista
  18. Lumme-korut ovat aivan ihania! Ja voi huokaus noiden rannekorujen kauneutta... Juu, ehdottomasti mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  19. Iiiih.
    Mä haluan haluan, tarviin tarviin jotain hopeista!

    VastaaPoista
  20. Aivan ihania nuo lumpeet, etenkin tuo musta! <3

    Arvontaan pitää tietty osallistua :)

    VastaaPoista
  21. :o Täällä monttu auki ihailen koruja. UPEITA! Toki otan siis myös osaa arvontaan :)

    VastaaPoista
  22. I love your jewelry and your projects. I have been a fan since I started rav. You have inspired me and your work is gorgeous. I am a beginner knitter so I need to see what I can do. You are facinating.
    and of course I would love to win a piece of jewelry. I have been waiting for a new blog from you since august!
    best wishes to you and your business.
    Kathy

    VastaaPoista
  23. Onnea puolivuotispäivän johdosta! Upeita koruja olet tehnyt. Mahtavia myös noista lusikanvarsista olet saanut aikaan!

    VastaaPoista
  24. Sanatonna ohastelen noita sinun tekemiä koruja. Sinulla on kyllä aivan loistava perusidea, ja osaat muunnella sitä mahtavasti aina uusiin muotoihin. Nuo lusikanvarsikorut ovat aivan ihania. Taidanpa suunnata ostoksille. Minulla olisi pino perintölusikoita, mutta en taida raskia luopua, vaikka kauniimpia ne koruina olisi.

    VastaaPoista
  25. Onnittelut. Ihan tässä jo miettii että pitäisikö omia hopeita ottaa ja penkoa esille ja teetättää tilaustyön :)

    Työn ja etenkin luomisen iloa!

    VastaaPoista
  26. Onnea hienosta korubisneksestä! Huimaa kuinka pitkälle voit sillä vielä päästäkään...!!
    Onnea!!!

    VastaaPoista
  27. Lusikanvarsikorut on ihania!

    VastaaPoista
  28. Täytyy sanoa, että korut ovat äärettömän kauniita. Täytyy pitää mielessä, kun taas sopivia lahjaideoita miettii naishenkilöille.

    Ja arvontaan haluan tietenkin minäkin mukaan.

    VastaaPoista
  29. Niin kauniita koruja, että toki haluan osallistua arvontaan.

    VastaaPoista
  30. Upeita koruja! Onnea ja menestystä jatkossakin!

    VastaaPoista
  31. Hah, pakko osallistua ;)

    Kellokukan koristama rannekoru oli aivan suloinen <3

    VastaaPoista
  32. Upeita ja niin kauniita koruja. Ja mahtava idea nuo rannekorutkin. Ihan täytyy ihmetellä, kuinka hyvä mielikuvitus ja suunnittelutaito sulla on :)

    VastaaPoista
  33. Oi ihanuutta ja kauneutta :)
    Minua viehättää se tumma rintakoru, selä nuo lusikanvarsi-rannekorutkin on upeita !

    VastaaPoista
  34. Aivan uskomattoman upeita koruja taas kerran!

    VastaaPoista
  35. Upeita koruja olet jälleen tehnyt. Ihana idea noissa rannerenkaissa! Onnea myös yrityksen jatkolle, toivottavasti lisämateriaalia löytyy...

    VastaaPoista
  36. Ihania koruja! Ja voi mitä kaikkea vanhasta lusikasta saa aikaan!

    VastaaPoista
  37. Ehdottomasti mukana arvonnassa! :) Aivan ihania nuo uudet rannekorut, varsinkin ne joissa on usemmat ketjut. <3

    VastaaPoista
  38. Aivan järjettömän upeita koruja! Varsinkin nuo kukka-aiheisista lusikanvarsista tehdyt rannekorut. :-o

    VastaaPoista
  39. todella upeita koruja kaikki. huokaillen niitä ihailen. <3

    VastaaPoista
  40. Nämähän upeita taas kaikki. Kellokukka rannekorussa on jotain sanoinkuvaamattoman kaunista herkkyyttä.

    VastaaPoista
  41. aivan ihania korutuksia taasen :)

    VastaaPoista
  42. Aivan upeita! Ja tuosta tummasta tuli myös tosi kaunis, nythän tuollaiset on muotia :)

    VastaaPoista
  43. Erityisesti pidän noista lusikanvarsi-rannekoruista. Ne ovat niin kauniita. Näitä lusikka-haarukka-korujahan on nyt vähän jokapuolella, mutta sulla on niin selkeä oma tyyli että se erottuu positiivisesti joukosta =) Onnea puolivuotispäivänä ja tsemppiä jatkoon. Ehkä se yritys alkaa jossain vaiheessa oikeasti tuottaakin jotain !

    VastaaPoista
  44. Aivan ihania koruja! Erityisesti lumpeet ovat vieneet sydämeni ja toivon joskus sellaisen omistavani.

    VastaaPoista
  45. Kaikki nämä korusi ovat kyllä aivan ihania. Oma Valssi on ollut kovassa käytössä. :)

    VastaaPoista
  46. Rannekorusi ovat kyllä todella kauniita. Kiva nähdä mitä luovuus saa aikaan tuollaisista arkisista ja tutuista asioista.

    VastaaPoista
  47. Minulle tulee lusikan varren palloista ja kiehkuroista mieleen kielo. Kauniita ovat kaikki.

    VastaaPoista
  48. Ihania koruja! Tahtois ne kaikki!

    VastaaPoista
  49. Aivan ihanoita koruja! Arvontaan osallistuisin minäkin jos vaikka kerrankin onni suosisi.

    VastaaPoista
  50. Ihania koruja! Nuo rannerenkaasi saivat jopa minut miettimään, että hmmm... tuommoista voisi hyvinkin käyttää, vaikken helmi-ihmisiä olekaan. Onnea puoli vuotiaalle!

    VastaaPoista
  51. Onnea ja menestystä, mukana arvonnassa minäkin.

    VastaaPoista
  52. Onnea puolivuotiaalle!
    Ja on ne kyllä niiiin kauniita :)

    VastaaPoista
  53. Ei voi kuin ihailla noita tuotoksiasi... :)

    VastaaPoista
  54. ihania!

    ja arvonnassa mukana...

    VastaaPoista
  55. Rannekorut on aiva ihania!!

    VastaaPoista
  56. Upeita koruja! Mun lemppareita on olleet jo pitkään Lempi- ja Lumme-korut. Ihania! Sun koruissa on jotain samaa ajattomuutta kun kalevalakoruissa. Ja hienoa on myös materiaalin uusiokäyttö! Arvonnassa mukana minäkin...

    VastaaPoista
  57. Onnittelut, toivottavasti koruinnostus jatkuu! Mykistävän kauniita ovat, kuten aina.

    VastaaPoista
  58. Tottakai täytyy arvontaan osallistua!

    Sinusta on tullut melkoisen taitava koruntekijä ja kaikenlisäksi ovat vielä tyylikkäitäkin =)

    VastaaPoista
  59. Ihania kaikki. Ei kai se olisi harrastus jos sitä pitäisi/voisi työkseen tehdä. Lohdutan tällä vaan itseäni siitä ettei kannata ruveta neulomaan niitä lampaita.

    Kyllä mä vielä joskus ostan sulta korun. :)

    VastaaPoista
  60. Jahuu, arvonta! I'm in! :)

    Mun lemppareita tästä postauksesta oli noi rannekorut ja sit just se tummanpuhuva Lumme. Että samoilla linjoilla ollaan niistä virheistä :).

    VastaaPoista
  61. Ilman muuta mukana arvonnassa ja suurissa onnentoivotuksissa!

    Todella kauniita koruja!

    Toivottavasti paketti tuli perille kiltisti,

    ilu

    VastaaPoista
  62. Kivaa, arvonta! Mukaan tietenkin :)

    Aivan ihania koruja taas, erityisesti tykkään tuosta Suomi-sarjan lusikanvarresta tehdystä rannekorusta.

    VastaaPoista
  63. Onnea yrityksellesi jatkossakin. Upeita koruja, etenkin tuo tumma rosoinen rintakoru on todella kaunis.

    Arpaonnea on pakko kokeilla!

    VastaaPoista
  64. Olet kyllä taitava suunnittelemaan näitä koruja, nämä ovat kauniita ja näitä voi myydä ylpeänä missä vaan. Omat suosikit tästä otoksesta on tuo perheen musta lammas ja vihreähelminen koru. Ja kaikki muutkin, kunpa arpaonni suosisi.

    VastaaPoista
  65. Upeita ovat! Ei voi muuta sanoa!

    Taidanpa minäkin kokeilla onneani...

    VastaaPoista
  66. Heip, mulle kans arpalipuke! Ihania varsinkin nuo lusikanvarsikorut!

    VastaaPoista
  67. Kauniita! Musta lumme on kaunein, vaikka vihereä lempivärini onkin. Harmi etten omista hopealusikoita :) ne pääsisivät sinun käsittelyysi!

    VastaaPoista
  68. Onnittelut yrityksen hyvälle aluelle!

    VastaaPoista
  69. Ihania juttuja olet taas tehnyt! Tuo musta on kerrassaan upea (ja yhdyn Inno-Markon sanoihin. :)

    VastaaPoista
  70. Ihania noi rannekorut! Ja arvontaan tahtoo mukaan!

    VastaaPoista
  71. Korusi ovat ihania! Lähden tästä just USAan ja aion tietysti promota kaunokaisia siellä! :)

    ErikaW

    VastaaPoista
  72. Ostin Sinulta Etsyn kautta taannoin leppäkettuja, jotka ovat ilahduttaneet paitsi minua myös ympärilläni olevia. Työssäni olen melko paljon tekemisissä myös lasten kanssa, ja on aina hauska huomata ilmeestä, että "nyt se bongasi mun leppikset"- jostain syystä tätä harvoin tapahtuu aikuisten kanssa.

    Nuo Lumme-sarjan työsi ovat myös aivan ihania. Täytynee pistäytyä Etsyn puolella...

    Ping-viini

    VastaaPoista
  73. Nuo sun korut on kyllä upeita, varsinkin nuo lusikanvarsirannekorut!

    VastaaPoista
  74. Eipä voi taaskaan muuta kuin kateellisena tuijottaa! Tosi kauniita koruja! Myöskin tuo Lanson-pullo houkutteli minua kovasti :D

    VastaaPoista
  75. Upeita koruja! On kyllä hieman törkeää tuo käsityöläisen verotus.. Joku muutos siihen tarvittaisiin, ehdottomasti!

    VastaaPoista
  76. Uu, mitä ihanuuksia!

    Mä haluaisin tietää, että miltä tuo vaaleanpunainen juoma maistuu. Kerro heti! ;)

    VastaaPoista
  77. Nuo rannekorut ovat tosi ihania. Hyvä idea laittaa varsi käyttöön tuolla tavalla, en mä vaan olisi hoksannut ;o)

    VastaaPoista
  78. Aivan mahtavia nuo rannekorut! Sulla on tosi hyviä ideoita ja taitoa toteuttaa ne :) .
    Mielelläni osallistun arvontaan, jos vaikka onni suosisi ;)

    VastaaPoista
  79. Tähän on pakko osallistua. Korusi ovat äärettömän upeita!!! Tässä postauksessa sykähdyttivät erityisesti patinoitunut rannekoru sekä se vihreähelminen. Töitäsi on iloa katsoa, pitkää ikää yrityksellesi!

    Ripi

    VastaaPoista
  80. Nättejä koruja taas oot saanu aikaan, wau :)
    Onnea tulevan puolivuotispäivän johdosta !

    VastaaPoista
  81. Onnea kovasti, aivan upeita koruja taasen!!! Arvonta kiinnostaa aina:)

    VastaaPoista
  82. oikein paljon onnea! Nuo sinun korusi ovat upeita!

    VastaaPoista
  83. Ohhoh ko on hienoja koruja! Mie tykkäsin eritoten siitä vihreähelmisestä rannekorusta. :o)

    VastaaPoista
  84. Aivan ihania nuo rannekorut! I'm in love!

    VastaaPoista
  85. Ihaillen kommentoin tuota, miten oletkaan nähnyt tavallisessa (tietysti vähän arvokkaammassa ;o) arkiesineessä jotain noin kaunista. Onnea jatkossakin.

    VastaaPoista
  86. Mie kans arvontaan mukaan!

    Nämä kaikki on taas kyllä niin hienoja, varsinkin tuo Kellokukka-rannekoru on aivan mielettömän kaunis!

    VastaaPoista
  87. hiphip!
    haluaisin osallistua arvontaan:)

    VastaaPoista
  88. Minunkin suosikkini on tuo vihreähelminen. Ja bongasin jokun maininnan koruistasi jossain naistenlehdessä jo kesän lopulla. Taisi olla Annassa.
    Onneksi olkoon onnistuneelle liiketoiminnalle! :)

    VastaaPoista
  89. Tyytyväinen asiakas täällä hei :-) Ostin tässä Lehti-sormuksen ja olen ollut hyvin tyytyväinen. Tuo, miten yhdistät helmiä ja hopeaa ihan omanlaisellasi tavalla, sitä jaksan ihailla. Korujasi jaksaa katsella pitkään! Kiitos. (Ja arvontaan osallistun myös)

    VastaaPoista
  90. Aivan ihania koruja jälleen! Onnea! :)

    VastaaPoista
  91. Olet keksinyt todella huikean ja omintakeisen idean hyödyntää hopealusikoita. Todella kauniita tuo lumme-korut. Niissä on ajatonta tyyliä ja kauneutta, samantyyppistä suomalaista viehkeyttä kuin esim Kalevala-koruissa. Kiva ajatella tuollaista esim Lumme-korua käyttäessään, millaiset henkilöt ovat juuri sillä samaisella hopealusikalla kahvia sekoitelleet.
    Hymyilyttää ajatus, että venäjänaikaiset rikkaat ovat noita käyttäneet, ja nyt niistä nyppäistään varret irti ja kilkutellaan lumpeiksi. ;-)

    VastaaPoista
  92. Onnea puolivuotiaalle!

    Olen useasti käynyt ihailemassa korujasi. Nuo rannerenkaat on tosi upeita, varsinkin se jossa on vihreitä helmiä. Täytyy laittaa miehelle linkki kauppaasi synttäreideni alla :)

    VastaaPoista
  93. Onnittelut! Upeita rannekoruja. Musta lumme on aivan ihastuttava.

    VastaaPoista
  94. Nää korut on aivan ihania ja se, että oot osannut innovoida siitä lusikasta jotain muutakin kuin lusikan pesän tai varren, joka ripustetaan kaulaan! Ehdottomasti haluaisin jonkun pienen tytön kummiksi ja hankkia kummilusikan sijaan tällaisen korun lahjaksi! Ja miehellenikin voisin vinkata korupuodistasi. Ja täytyykin heti käväistä siellä Mingussa katsomassa ihan livenä.
    Ja tietty osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  95. Taas oot tehny todella ihania koruja!

    VastaaPoista
  96. Todella kauniita koruja. Olet ihailtavan luova ja kekseliäs ja näet kauneuden arjen pienissä asiossa.
    Anu

    VastaaPoista
  97. Voi itku miten ihania! Sun täytyy pitää yritystä kasassa ainakin vajaan vuoden, jotta voin pitää korusi listalla ensi kesän morsian-keikkaa varten ;)

    VastaaPoista
  98. Huikeaa! Ihailen suunnattomasti!

    Kaikkea kaunista ja hyvää sinulle ja yrityksellesi :)

    VastaaPoista
  99. Onnea liiketoimintaasi jatkossakin! En ole yleensä kovin kiinostunut koruista, mutta nämä sinun jotenkin vaan vetoavat.

    VastaaPoista
  100. kerta kaikkisen ihania koruja, ja idea on mahtava!
    Onnea ja menestystä yritykselle!

    VastaaPoista
  101. Siitä se imperiumi sitten lähtee...

    Etenkin tuo ylin rannekoru on mieleeni. Metso -sormusta olen käyttänyt paljon ja tykkään kovasti.

    Arvonnassa mukana tietty.

    VastaaPoista
  102. Käsittämättömän kauniita! :D

    VastaaPoista
  103. Oih ja voih noita Lumme-koruja! Jossain vaiheessa on kyllä pakko hankkia sellainen <3

    VastaaPoista
  104. Aivan upeita! Varsinkin tummalumme puhuttelee. Ja jos kerran arpajaista luvassa, niin tottakait osallistun.

    VastaaPoista
  105. Upeita nuo sinun korusi. Taidan hommata yhden siskolle joululahjaksi sitten vähän lähempänä.

    VastaaPoista
  106. Onnea - ja pitkää ikää! :) Korusi ovat huikean kauniita! Itse viehätyin eniten tuohon joukon "mustaan lampaaseen", vaikka ihastuttavia ovat herkät sisarensakin. Pienet virheet taitavat antaa luonnetta ihmisen lisäksi taiteellekin. ;-)

    Maaria
    (Huomasin, että samalla nimellä oli edellä kommentoinut joku toinenkin. Se en ollut minä. Ihan hämmennyin, että mikäs nyt nimeksi... ;-))

    VastaaPoista
  107. Ihania koruja taas. Ja tosi hyvin yhdistetty lusikanvarsia ja muita materiaaleja yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Minunkin lemppari on tuo jossa on vihreitä helmiä. :)

    VastaaPoista
  108. Suorastaan syötäviä koruja. :P Varsinkin se missä oli vihreitä helmiä oli minun makuuni. Kauniita yhdistelmiä, kertakaikkiaan. Tulee ihan mieleen hattara kun katsoo noin herttaisia koruja. :)

    VastaaPoista
  109. Korusi ovat aivan ihastuttavia. :o)
    Aurinkoista syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  110. Hips, arvonnassa myös mukana. Ihania ovat nämä uudetkin korut. Jatka vain samaan malliin.

    VastaaPoista
  111. Patinoitu hopea on minun makuun. Ja vielä tuolleen rosoisena.
    Olen muuten niin ihastunut Metso-korviksiin, että olen oikeasti harkinnut korvien rei'itystä. :)

    VastaaPoista
  112. Uskomattoman kauniita koruja, onnea hienosta ja luovasta ideasta!

    VastaaPoista
  113. Noi on kyllä aivan mahtavia kaikki, mutta varsinkin nuo lusikanvarresta väännetyt.

    Mulla on yksi hopealusikka, jossa on köden kuva ja siitä voisin joskus tilata sulta korun... palailen asiaan!

    VastaaPoista
  114. sulla on kyllä taito ja luovuus (kekseliäisyydestä puhumattakaan)kohdallaan! todella ihania koruja! Ja tääki osallistuis arvontaan =)

    VastaaPoista
  115. Ihan mielettömän hienoja nuo korusi! Erityisesti tuo musta lumme iski tänne. Tätä arvontaa ei voi jättää väliin..:)

    VastaaPoista
  116. Upeita koruja, todella kauniita, olen aivan lumoutunut. :)

    VastaaPoista
  117. Pakko osallistua arvontaan! :) Olen sun blogin suuri fani ja varsinkin nämä hopeakorut ovat vieneet sydämeni. Olet lahjakas, monellakin tapaa! :)

    VastaaPoista
  118. Sitten joskus kun tää lankakauppa alkaa tuottaa, tilaan tuollaista mustanpuhuvaa ukkoshopeaa.
    Innosta senverran että on mennyt ihan pelleilyksi.

    Keep up the good work!

    VastaaPoista
  119. Jälleen aivan upeita koruja:)
    Mukana arvonnassa.
    Onnea yritykselle,se on kyllä totta Suomessa ei yrittäjyydellä pääse rikastumaan...

    VastaaPoista
  120. No jäipä tosta edellisestä kommentista yhteystiedot pois...

    VastaaPoista
  121. Onnea puolivuotiaalle ja menestystä jatkossakin! Ihailen korujasi ja tietenkin osallistun arvontaan. :)

    VastaaPoista
  122. ihania koruja!
    ja tahon osalliseksi arvontaan :)

    VastaaPoista
  123. Musta lumme on aivan mahtava! :] -nipsu-

    VastaaPoista
  124. Aivan niin kamalan ihania ettei ole tosikaan :) Ja iliman muuta mukaan arvontaan :) T.Liisamaria alias Lispet

    VastaaPoista
  125. Ihania koruja olet tehnyt. Varsinkin annekorut olivat tosi hienoja!

    VastaaPoista
  126. Onnea ja menestystä jatkossakin, ihanaa et jotkut jaksaa vaikkei varmasti rikastumaan pääsekään!

    Mä en ikinä voita mitään, mut jos kuitenkin osallistuisin arvontaan... =)

    VastaaPoista
  127. Onnittelut!
    Ja tottakai haluan olla mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  128. Upeaa, mahtavaa! Noi korut on vaan niin hienoja! Mä olen nimenomaan hopean ystävä (tai sitten valkokullan, mutta se on jo vähän toinen juttu). Arvontaan osallistun tässä myös.

    Neelalee

    VastaaPoista
  129. kauniita ja yksilöllisiä koruja kaikki!

    VastaaPoista
  130. Täällähän oli jo kommentteja vaikka kuinka! Mutta vielä lisää onnitteluja ja tsemppiä yrittäjälle!

    VastaaPoista
  131. Onnittelut! Kävinkin jo shoppailemassa, toivottavasti on myös onnea arvonnassa.

    VastaaPoista
  132. Wau! Ihan mieletöntä. Sä kyllä teet aina vaan hienompia koruja. Niin kauniita ja elegantteja!

    VastaaPoista
  133. Kauniita koruja. Onnea tulevaan!

    VastaaPoista
  134. Nuo rannekorut sykähdyttivät mun sydäntäni enemmän kuin mikään muu pitkään aikaan - kaunista!

    VastaaPoista
  135. Sä olet niin taitava! Ihania <3

    Olit viime yönä muuten mun unessa. Siinä sulla oli super tyylikäs ompelimo ja valkkasit just jonkun asiakkaan kanssa juhlapukukangasta.

    VastaaPoista
  136. Herranen aika tota sun luovuutta, mä viherryn kuin kupari täällä kateudesta....

    ja tieteskii mä kuolaan voittoa thö skabassa.

    VastaaPoista
  137. Aivan mielettömän kauniita koruja :)

    VastaaPoista
  138. Upeita koruja! Pohjatonta ideakaivoa toivon Sinulle. :)

    VastaaPoista
  139. Voi että, on ne vaan hienoja! :)

    VastaaPoista
  140. Upeita ja omaperäisiä koruja. Tämäkin minimalisti innostui noista rannekoruista!

    (saara1@hotmail.com)

    VastaaPoista
  141. Taidan alkaa metsästämään niitä lusikoita sulle että saan ne kuolaamani korvikset. Pitääköhän käydä anopin lusikkalaatikolla :D

    VastaaPoista
  142. Minäkin olen jo pidemmän aikaa ihastellut korujasi, hienoa että saat jotain tuottoa jo itsellesi (verottajasta huolimatta :D ). Nuo kaikki rannekorut ovat upeita, hieno idea!

    VastaaPoista
  143. Jälleen kerran upeita koruja!
    Jospa arpaonni suosisi.

    t.ewe

    VastaaPoista
  144. Ihan kauneimpia mitä ikinä! Joskus vielä hankin-haen vaikka museosta!
    Taka-ajatuksiakin on:arvonnassa voitto!

    VastaaPoista
  145. edellinen anonyymi oli siis SANTSI :)

    VastaaPoista
  146. Häkellyttävän ihanaa jälkeä jälleen!!! Tuo vihreä varsinkin. Kiitos vaan tekijälle, rakastan Lumme-koruani yli kaiken:) Ja arvonta, tahtoo voittaa!!!

    VastaaPoista
  147. Iiih. Kyllä jotkut osaa - ja ehtii. kateudesta vihreänä ja ihailusta mykistyneenä liityn toivorikkaiden arvontaan osallistujien joukkoon.
    Muzi

    VastaaPoista
  148. Jäävään itseni arvonnasta, mutta vielä tätäkin kautta KIITOS maailman kauneimmasta rintakorusta!! Se on niin täydellinen <3

    Ja onnea puolivuotiaalle, sä olet nainen kone :D

    VastaaPoista
  149. Ihania koruja. Kiitos osallistun arvontaan.

    Terv.Merja

    VastaaPoista
  150. Lumme-sarja on kyllä ihastuttanut minua kovasti. Josko vielä joskus saisi itselleen sellaisen kaulakorun.
    Arvontaankin haluaisin osallistua.

    -S-

    VastaaPoista
  151. Aivan mahtavia koruja. Onnea yritykselle, toivotta Wannabe Martha Stewart.

    VastaaPoista
  152. Upeita koruja. Nuo rannekorut ovat ihan uskomattomia!!

    VastaaPoista
  153. Uudet lusikkarannekorut ovat todella kauniita! Suosikkini on ehkä tuo, missä on vihreitä helmiä :) Paljon onnea ja menestystä jatkoon!

    VastaaPoista
  154. Onnea puolen vuoden merkkipaalun johdosta! Aivan käsittämättömän kauniita koruja olet tehnyt. Jämähdin ihan kunnon toviksi ihailemaan noita rannekoruja.

    Ja kiitokset vielä tätäkin kautta jouhevasti sujuneesta tilaustyöprojektista. Koru on jo matkalla uudelle omistajalleen :)

    VastaaPoista
  155. Aina pitää yrittää ;)
    Toivottavasti raaka-aineita riittää, että saamme ihailla lusikkakorujasi jatkossakin :D

    VastaaPoista
  156. Lääh, mitä ihanuuksia taas... Rannekoru täytyy saada kunhan budjetti antaa myöten. Muistelisin myös, että kotikotona on jotain satunnaisia hopealusikoita, niin että palaan tekemään kauppoja jos ne löytyvät.

    Niin ja onnea puolivuotiaalle!

    VastaaPoista
  157. Toivottavasti korumateriaali eli lusikat eivät pääse sulta loppumaan! On meinaan niin mieltsin hienoja ja ältsin upeita nuot korut.

    VastaaPoista
  158. Onnea ja kiitos kaiken kauniin jakamisesta kanssamme!

    VastaaPoista
  159. Mielettömiä koruja! Ihastuin heti ikihyviksi, kun ensimmäiset kaunokaiset esittelit :).

    VastaaPoista
  160. ihania koruja (: hennot helmikorut haluaisin kaikki lahjoittaa äidilleni. Itseäni kiehtoo enemmän kikkailut kuvioiden kanssa. Ja tuo rannekoru vihreällä, vau!

    VastaaPoista
  161. Nyt tuli semmoinen arvonta että on pakko osallistua :)
    Onnittelu puolivuotis-taipaleesta! Kauniimpia koruja en ole koskaan nähnyt ja sulhaselle on jo pariin otteeseen vinkattu että tältä käsityön ammattilaiselta tahtoisin jotain, oikeastaan ihan mitä tahansa.

    VastaaPoista
  162. Aivan upeita koruja :)
    -Virpi-

    VastaaPoista
  163. Ihania koruja taas! Loistava kierrätysidea vanhoille lusikoille. Kauniita nuo rintakorut, sopisi hyvin vaikka villaista huivia kiinnittämään. :)

    VastaaPoista
  164. Onnea Yrittäjälle, sitä tarvitaan aina :)

    Korut on niin ihania ettei mitään rajaa :) Etenkin se jossa oli ne mustat helmet, se meni suoraan sydämeen.

    VastaaPoista
  165. Mun sydämeni heltyi ehdottomasti ton mustan lumpeen kohdalla, ja toiseksi pilkisti muiden uumenista se koru, missä oli vihreitä helmiä - niin minua!

    Kauniita sä osaatkin, hui!
    Aivan mieletöntä taitamista :)

    Onnea vain puolivuotiaalle!
    HeiniL

    VastaaPoista
  166. Aivan mielettömän upeita koruja! :)

    VastaaPoista
  167. Ihania koruja!!
    Huippuhyvä idea tuo lusikan varsi koru, ja niin kaunis!
    Haluan toki mukaan arvontaan!
    T: Mervi

    VastaaPoista
  168. Onnea paljon.. Hienoja koruja..

    VastaaPoista
  169. Kauniita ja kekseliäitä koruja :) Arvonnassa mukana minäkin.

    VastaaPoista
  170. Mitäpä tähän sanoisi kun on jo 173 kommenttia ennen minua...korusi ovat ihania ja varsinkin nuo uudet rannekorut. Toivottavasti arpaonni suosii. Virpi

    VastaaPoista
  171. Älyttömän ihania ja persoonallisia koruja olet tehnyt! :)

    VastaaPoista
  172. Ihania koruja jälleen! Olet kuohujuomasi ansainnut :)

    VastaaPoista
  173. Näitä koruja katsellessa ajautuu aivan hyperventilaation partaalle. Etenkin nuo rannekorut ovat aivan uskomattomia.
    Arvontaan osallistun ehdottomasti.

    VastaaPoista
  174. Ihania koruja!!! Osuin tänne sattumalta ja osallistun minäkin arvontaan!

    VastaaPoista
  175. Upeita uusia innovaatioita. :o) Rannekorusi ovat erityisen kauniita. Ja arvontaan mielin toki!

    VastaaPoista
  176. Kauniita koruja jälleen.

    Ja arvontaan tahdon osallistua minäkin, josko otan odotellessa lasillisen täällä seuraksesi =)

    VastaaPoista
  177. Teet upeita koruja! Ihailen erityisesti sitä, että hyödynnät lusikan erityispiirteet ja yhdistät siten onnistuneesti uutta ja vanhaa.

    VastaaPoista
  178. Aivan lumoavia koruja sinulla!
    Pidän myös neuleistasi!
    Onnea ja hyviä hetkiä kuohuvan parissa
    toivottaa
    Doris

    VastaaPoista
  179. Ihanat korut!! Olen aina sanonut että jos joskus saan vihkisormuksen, sen pitäisi muistuttaa sitä ruusunvartista lusikkaa mitä sinäkin tässä olet käyttänyt.

    VastaaPoista
  180. Aivan mielettömiä koruja. Pidän erityisesti tuosta mustanpuhuvasta yksilöstä, nam! Osallistun siis ehdottomasti myös arvontaan.

    VastaaPoista
  181. Ihanuuksia, voi että joku osaa =) -Tuula-

    VastaaPoista
  182. Aivan uskomattoman upeita koruja. Nuo vaativat paitsi taitoa myös silmää... Ihania.

    Arvontaan osallistun miälelläni myäs! :-)

    VastaaPoista
  183. Aivan mielettömiä koruja! Täytyy kokeilla arpaonnea, jospa kerrankin kävisi tuuri!

    VastaaPoista
  184. Saman alan yrittäjä ja myös mm.samoista materiaaleista koruja valmistava korujesi & neuleidesi ihailija täällä osallistuu arvontaan ja onittelee upeista luomuksista!

    VastaaPoista
  185. Ihania koruja! :) Miten jollain voikin olla noin paljon kekseliäisyyttä ja luovuutta materiaalien kanssa.

    VastaaPoista
  186. Ihan mieletöntä että jollakin on tuota luovuutta tuollanen määrä! Neuleitasikin olen aina ihaillut. Ja nyt näin upeita koruja... huh huh :)

    VastaaPoista
  187. Onnea puolivuotiaalle! Aika uskomatonta, mitä ihanuuksia voi lusikoista tehdä kun taito ja luovuus kohtaavat. :)

    VastaaPoista
  188. Upeita koruja! Älytön määrä kommentteja -en muista koskaan nähneeni näin monta!
    Nautinollisia hetkeiä kuohujuoman parissa!

    VastaaPoista
  189. Olen noin yleiseti ottaen melko huono kommentoimaan, joten kun nyt siihen on hyvä syy, sanon kaiken kerralla: korusi ovat aivan ihania ja neuleesi sekä muut tuotoksesi voisin siirtää ajatuksen voimalla suoraan omaan vaatekaappiini! Ja arvontaan tietysti osallistuisin :)

    VastaaPoista
  190. Minustakkii on tosi mahtavaa, että korusi on tehty osittain kierrätysmateriaalista! hienoja koristuksia!

    Kati M.

    VastaaPoista
  191. Löysin blogiisi kesällä ja olen henkeä haukkoen selannut vanhoja tekstejäsi ja kuviasi samalla kun odotellut uusia upeuksia ihasteltavaksi.
    Mieletöntä Osaamista ja Käsityöläisyyttä!

    VastaaPoista
  192. Ihania!!!! Osallistun mieluusti arvontaan.

    VastaaPoista
  193. Kerrassaan ihania koruja. Rannekorujen idea oli kiva ja tosi hienoja ovat! Ja juu, osallistuisin myös arvontaan ;)

    VastaaPoista
  194. Tosi hienoja! Varsinkin tuo musta on makee :) Jälleen kateudesta vihreänä...
    Elli

    VastaaPoista
  195. Ihanin oli vihreähelminen rannekoru, menin heti katsomaan, onko sitä myynnissä! Harmi, ettei ollut :( Arvontaan haluan tietysti osallistua!

    VastaaPoista
  196. Ha! 200 kommenttia ennen mua. Huisia.

    On ne vaan kauniita. Onnittelut. Teet mitä tykkäät ja priimaa pukkaa. (Ja persoonallisia mustia lumpeita joukkoon. Ihq.)

    VastaaPoista