-->

10.4.2008

It was meeeee!!!

Voi Lotta minkä teit kun vinkkasit aiemmin päivällä, että nyt ois Radiokirppiksellä lankaa kaupan!

Finlayson Karoliina

Pahoittelen, jos joku mun jälkeen paikalle tullut etsi turhaan lankaa sieltä nurkkapöydästä huonekalujen läheltä. Mä kun kirmasin paikalle heti kun töistä kehtasin lähteä ja osuin suoraan emosuoneen: kaikki tarjolla olleet nelisenkymmentä kerää Finlaysonin puuvilla-viskoosi-lankaa hyppäsi melkein silmää nopeammin mun koriini ja kassalle. Kerrankin mä olin oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan, kiitos Lotan *muisk*.

Hertta in a pile of yarn

Hertta on kans iloinen kun mama toi kotiin näin monta ihanaa kerää joissa voi nätisti telmiä. Pentu tutki keriä hellästi ja huolella, mutta heti kun mun tarkkaavaisuus hetkeksi herpaantui niin...

Caught in the action...
...Uuuups!

36 kommenttia:

  1. Onpa hyvän nimistä lankaa. Varmasti laadukasta!

    VastaaPoista
  2. Karoliina: Ihan varmasti, ja kun on vielä tuota tamperelaista vinleissonia niin kyllä kelpaa. ;)

    VastaaPoista
  3. Voi Herttaa!
    Upeita lankoja ja otan tämän tilaisuuden vouhkatakseni edellisen postauksen iki-naisellisen ihania toffeleita. Aion täysin härskisti plagioida pitsi- meets- satiininauhat ideaa tulevaisuudessa.
    Onkos muuten jo ideantynkää mitä noista uusista keristä kuoriutuu?

    VastaaPoista
  4. oi, Hertta tykkää ihan selvästi! :)
    Meijen Rina ois varmaa pissannu lankakasaan :D

    VastaaPoista
  5. Haha, tämä olisi pitänyt arvata Lotan blogia lukiessa, kun listalla oli myöhemmin päivittyneenä toisen tamperelaisen blogi :D.

    Hertta taitaa olla aika linssilude :).

    VastaaPoista
  6. Hih, ihastuttava lankakasa. Mutta ei niin ihastuttavaa kuin tuo olento lankakasan päällä! Keskimmäinen kuva on ihastuttava, kunnon postikortti.

    VastaaPoista
  7. No johan on saalis! Ihana tuo Hertta, onks se käyny jonkun mallikoulun tai jotain kun osaa noin ihanasti poseerata :)

    VastaaPoista
  8. Hertta on pieni ja suloinen lankakasan keskellä. Pitävätkö koiratkin langasta?

    VastaaPoista
  9. Onpa sielukkaan näköinen koira, nuo silmät! Ja langat näytttävät herkullisilta.

    VastaaPoista
  10. I discovered your blog a few days ago (because of your amazing Sodera Socks in Sexy Knitters Club) and I loved it. You have amazing beautiful pieces and a wonderful good taste. I realize that you sew too... I couldn't resist to add you to my favourites. I'm only sorry because I can't read what you write. But I'll keep looking at the beautiful photos.
    And Hertta is really lovely.
    Regards,
    Celina (Portugal)

    VastaaPoista
  11. Nam nam, ja viaton katse perään "Mitä, minäkö?". Hertta on selkeä linssilude, vaadimme lisää Hertta-kuvia (saa olla lankaakin)

    VastaaPoista
  12. Luinko mä oikein, 40 kerää? No niistä vääntää jumpperin jos toisenkin *reps*... hienoja värejä muuten.
    Niin ja tyttöjen kanssa ihaillaan Hertan kuvia aina, koskas tuotte sen näytille ihan livenä? Ihana!

    VastaaPoista
  13. Voi pers**! Noihan on MUN värisiä. Minen ehtiny sinne kun oli hamppulääkäri. Yhyyyyy..... Muuten olisin ollu siellä ennen kolmea ja tää kirjoitus olis mun blogissa. Jäiks sinne mitään?

    VastaaPoista
  14. Ihan oikeasti, Hertta ja sinä voisitte olla fiktionaalisia neulesankareita! Miten voi olla että on löytynyt noin langalle omistautunut koira? Vai onko se niin että seura tekee kaltaisekseen? ;)

    VastaaPoista
  15. WeirdRockStar: Anna mennä vaan tohveleiden kanssa, eihän se miun alkuperäisidea ole vaan ihan ohjetta noudattaen tehty. :)

    Karoliinoista osa, ne ruosteenväriset, matkaa Jatalle. Kaurapuurosta taitaa tulla virkattu shrug, ja muista kans jotain kesäistä yläosajuttua.

    KaTilda: Mulla oli koko ajan pieni kylmä rinki takapuolen ympärillä, kun Hertta ei tosiaan ole vielä sisäsiisti. Mikäs sen parempi paikka lasketella menemään kuin pehmeän lankakasan päällä... :P Onneks neidillä ei just silloin ollut hätä. :)

    Ujosiili: Jep jep, mä olin kärppänä paikalla. Ja Hertta ei arastele kameraa, etenkään kun makupaloja on tarjolla. :)

    Markka: On, ihastuttavaa on kaikki munkin mielestäni! ;)

    Helena: Hertta on luonnonlahjakkuus, ainakaan vielä ei pentukoulussa ole käyty läpi poseerauksen aakkosia. :)

    Hanna: Ainakin Hertta tykkää langasta, valitettavasti. Se nimittäin vähän rajoittaa neulomista, kun langalla roikkuu toista kiloa mäyräkoiraa... :D

    Mariar: Kiitos sanoo sielukas ja suurisilmäinen olentomme tuolta sohvalta (siis Hertta). :)

    Celina: Thanks so much! I've decided to write in Finnish only, because I have to write so much in English in my everyday job. There's something in English in Ravelry, though, if you want to get information about my knitting projects. Glad you at least enjoy the photos! And Hertta sends her greetings too *wuf!* :)

    Totoro: "Ai tämäkö ei ollutkaan tarkoitettu mun hammaslangaksi?" Joo, neiti osaa leikkiöä viatonta. :D Kuvia tulee varmasti, vaikka ehkä yritänkin ujuttaa niihin lankaa tai neuleita ees näön vuoksi. :)

    Kate: 40 noin suunnilleen, jepujee. Niistä jotain 10 menee Jatalle, loput sit jää mun paapottavikseni. Ahne kun oon... :P Hertta on melko villi tapaus, niin että pitää olla vähän varovainen. Emmahan taitaa olla vähän arempaa sorttia koirien kanssa, niin ettei pelästy pahemmin. Soitellaan ja sovitaan tarkemmin!

    Tarja: No niin onkin ihan sun värejä. Mutta mäkin tykkään näistä niin kovin. Vein kaikki Karoliinat, jäljelle jäi jotain keinokuitua, ei houkuttaneet yhtään. Pöydässä nro 20 oli jotain vihertävää mohairsekoitetta pussissa, oisko siitä sulle?

    Terhi: Hih, hauska mielikuva! En tiiä onko se hyvä vai huono homma, että koirakin on noin langan perään. Se tosiaan hieman rajoittaa, esim. Muiria tai muita pitsihuiveja en uskalla tehdä tuon nähden, ainakaan kun se on villillä päällä. :)

    VastaaPoista
  16. Vitsit mikä löytö! Wau! Ihanan oloista lankaa, jotenkin silkkisekoitteen näköistä. Ja toi Herttua *muiskis* *raps raps korvantakaa*

    VastaaPoista
  17. no huhhuh, on siinä lankakerä poikineen! kyllä kateeksi käy.
    jyväskylän kirppiksille tarvitaan samanlaisia kultasuonia

    VastaaPoista
  18. hih, laaduntarkkailija toimessaan. :)

    VastaaPoista
  19. Jaana: Kerrankin mäkin löysin jotain! Ja sekin on siis täysin Lotan ansiota. Yleensä mä oon ihan auttamattoman myöhässä näiden vinkkausten ja löytöjen kanssa, mut nyt nappas tännekin. Jee!

    Torrance: Aika harvinaista huumaa tää oli mulle, mä kun en yleensä koskaan bongaa kirppiksiltä mitään upeaa. Vähänkö oon siis onnellinen noista keristä! Halpojakin olivat, hittolaiset. :)

    Satu H: :D

    VastaaPoista
  20. Voi ei mikä ilme koirulilla!

    VastaaPoista
  21. Mä vannon, ettei siellä ollu noita sillon ku mä kävin, ainoastaan sitä sähkönsinistä (muovi)mohairia! Ei nimittäin ois ollu sulle enää neljääkymmentä kerää ;). No mutta hyvä että teit löydön, noista tulee varmasti jotakin ehanata. Ja mun budjettiperiaatteethan ei ois sallinu ees sitä yhtä kolmen euron pussia, joten hyvä näin :).

    VastaaPoista
  22. Jahas. Täksi aamupäiväksi suunnittelemani mouhon ulkoilutusretki Raadiokirppikselle ei näemmä toteudukaan... Ehkä parempi näin.

    VastaaPoista
  23. Miten iiihanaaa koiruli, siis nuo silmät!!!! Ja langatki on eri hienoja. t.lenah

    VastaaPoista
  24. Heidi: Hertta on monikasvoinen koira, luonnossa ilmeitä riittää ihmeteltäväksi melkoinen valikoima. :)

    Miia-Rebekka: Meidän pikku sulotar, noilla silmillä se vois saada anteeks melkein mitä vain. Melkein. :)

    Lotta: No mä kans ihmettelin että miks olit jättänyt sen aarrelaatikon tyhjentämättä. Sun Kaskadat (?) näytti kyllä tosi hyviltä kanssa, niitä ei enää ollut tarjolla myöskään, niin että hyviä löytöjä tehtiin molemmat. Kiitos vielä tuhannesti vinkistä!!!

    KirsiÄr: Voi ei, anteeksi jos pilasin ilon! :/ Tuli hei muuten sekin mieleen, jos kerran noi Karoliinat ei ollu siellä eilen Lotan käydessä, mutta pari tuntia myöhemmin kyllä, niin sen pöydän omistaja taitaa käydä täydentämässä tarjontaa aina välillä: voihan olla, että sinne tulee vielä lisää arkistojen aarteita..?

    Lenah: Eikö vain! :) Ja kun on langat ja koira vielä sävy sävyyn, niin johan kelpaa. :P

    VastaaPoista
  25. Kyllä sinulla on suloinen koiruus! Koiruli taitaa olla luonnonlahjakkuus lankojen laaduntarkastajana ja automaattipätkijänä :D

    VastaaPoista
  26. Komeat näkymät! Mites meinaat tuhota tuon kasan? Tuosta saa kyllä melkein mitä vaan...... myös tuolle söpöläiselle.

    VastaaPoista
  27. Ihana Hertta <3 Se on niin syötävän suloinen...niin viattomalta näyttää tuolla lankakerien seassa ;) Mukavastipa on lankaa löytynyt! Joko on suunnitelmia niiden hävittämiseksi?

    VastaaPoista
  28. Stella: Hertta on kyllä ihan mahtava. Pitäis varmaan kouluttaa sitä katkaisemaan lanka pyynnöstä, niin mulla olis aina saatavilla omilla jaloillaan kulkevat sakset. :D Nythän se tekee tuota katkomista ihan pyytämättä, valitettavasti. :)

    Marja: Osa tosiaan menee Jatalle, ja lopuista ajattelin virkata hihattimen tapaisen kesäksi sekä jotain muuta kesävaatetta. Hyvin taipuu koukkuun tuo pehmeä puuvillasekoite, joten virkkausinto heräilee pitkästä aikaa.

    Samsara: Kesäneuleita tosiaan ois tarkoitus tehdä. Os alangoista on eri värierää sillä lailla, että sen kyllä huomaisi yksivärisessä neulepinnassa. Voi siis olla että jotain raitaneulettakin pukkaa, kun nuo väritkin sointuvat niin hyvon yhteen.

    VastaaPoista
  29. nopeat syö hitaat eli onhan se pakko ostaa, kun eteen tulee halvalla. Siksi mullakin on yksi huone täynnä lankaa ;D
    Radiokirppis on paras Tampereella....

    VastaaPoista
  30. Oiih... Miten sun blogia uskaltaa enää lukea, kun pentukuume tulee varmasti! Hertta in IHANA!!

    VastaaPoista
  31. Oi mikä söpöliini se on :D Ja kiitos vielä lankatrokauksesta, näyttää ihan täydelliseltä!

    VastaaPoista
  32. Hei Vilma, blogissani on sinulle tunnustus. Odotan aina päivityksiäsi. En jaksa lakata ihmettelemästä kaikkia ihanuuksia, mitä käsistäsi syntyy ja millä vauhdilla. Arvostan myös sitä, että panostat kirjoituksiin ja valokuviin. Ja tuo Hertta- voi että se on söpö.

    VastaaPoista
  33. Ursula: Radiokirppis on kyllä melkoinen potentiaalisten aarteiden pesä. Mä en kyllä siellä kovin usien käy, mikä on varmaani han hyvä. Muuten vois lankavarastot kasvaa vaarallisen suuriksi... :P

    Rva Oranssi: Kuva on kyl hauska. Lauantaina toi lavastettu tilanne valitettavasti realisoitui Hertan toimesta: se tuholainen oli yksinollessaan onnistunut kaivamaan esille kerän oranssia ohutta merinovillaa. Neiti oli kieputtanut kerää hirveellä vauhdilla ympäri kämppää, tuolinjalkojen ympäri, sohvalle, alas sohvalta, makuuhuoneeseen, taas sohvalle jne. Hyvä että pentu osaa pitää itsensä touhukkaana meidän poissaollessa, joopajoo... Arvaa vaan neulonko siitä mytystä enää mitään. :D

    Laureli: Sorppa vaan, hehe! :)

    Jatta: Eipä mittään, frendusein! ritän muistaa ottaa noi kerät mukaan tänään, niin voit todeta onko ne täydellisiä myös IRL.

    Usi: :)

    Päivi: Oi mitkä perustelut, lämmittää mieltä lukea sun kommenttisi!!! Kiitos Päivi, ihan todella!

    VastaaPoista